Cele mai bune ferestre de termopane in Satu Mare

termopane-satu-mare

Termopanele au inlocuit peste 50% din geamuri din lume.

Înlocuirea ferestrelor vechi poate îmbunătăți aspectul casei dvs. și o poate face mai liniștită și mai puțin curentă. Multe ferestre de termopan în prezent pe piață sunt acum mai ușor de curățat și întreținut decât ferestrele mai vechi cu ecrane combinate și ferestre furtună.

Utilizați ghidul nostru de cumpărare pentru geamuri termopan de înlocuire pentru a afla ce materiale, tipuri și caracteristici sunt cele mai importante de luat în considerare. De asemenea, oferim evaluări imparțiale pentru a vă ajuta să alegeți.

Cele mai bune termopane, cum sa le alegeti

Cum testăm

Pentru a afla care sunt cele mai bune termopane in Satu Mare, pentru a vă menține confortabil și uscat locuința, am testat termopanele suspendate dublu pentru rezistență la vânt și ploaie. (Nu testăm termopanele suspendate, deoarece sunt mai puțin frecvente.) Lucrând cu un laborator exterior, am supus termopanele la ploi abundente, conduse de vânt, și vânturi de 25 și 50 mph la temperaturi exterioare de 0 ° F și 70 ° F. Am găsit diferențe semnificative între mărci.

Având în vedere costul ridicat al înlocuirii termopane, cu cât știți mai multe, cu atât puteți alege mai bine informat. Antreprenorii au adesea mărcile lor preferate, dar nu se bazează pe un contractant pentru a vă alege termopane.

Modalități de economisire atunci cand achizitionati termopane

Dacă cadrele și pragurile existente sunt încă sănătoase și pătrate, veți economisi bani pe materiale și forță de muncă folosind unități de înlocuire. Sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de „înlocuiri de buzunar” și se încadrează în cadrele dvs. existente. Dacă cadrele dvs. sunt prea vechi și deteriorate, veți avea nevoie de înlocuirea completă a ferestrelor. Acestea includ cadrul, pragul, jamboanele și, de obicei, ceea ce este cunoscut sub numele de flanșă de cuie, care atașează fereastra de peretele exterior din jurul deschiderii.

Creditele fiscale federale pentru ferestrele certificate Energy Star au expirat la sfârșitul anului fiscal 2016. Dar unele utilități, precum și programe de oraș și de stat, oferă reduceri sau stimulente dacă cumpărați ferestre Energy Star.

Pentru a fi clar, totuși, economisirea banilor la factura de energie nu este principalul motiv pentru înlocuirea termopane. Ar putea dura zeci de ani pentru a recupera între 8.000 și 24.000 de dolari pe care îi veți cheltui pe noi ferestre și instalare.

Acestea fiind spuse, ferestrele certificate Energy Star vă pot reduce factura de energie cu o medie de 12%. Aceasta înseamnă aproximativ 27 până la 111 USD pe an pentru o casă cu o etaj cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați, cu ferestre cu furtună sau geamuri duble și 126 până la 465 USD dacă casa dvs. are doar geamuri cu un singur panou, conform Energy Star.

termopane-satu-mare

termopane-satu-mare

Găsirea unui instalator

Noi va recomandam Thermostar, chiar și cele mai bune ferestre nu vor oferi aspectul sau confortul pe care îl așteptați dacă sunt instalate incorect. Mulți mari producători de ferestre pregătesc și certifică instalatorii pentru marca lor specifică de termopane. Folosirea aceluiași contractor pentru cumpărare și instalare poate reduce la minimum șansele apariției problemelor ulterioare. Obțineți mai multe sume licitate și căutați online certificarea de la American Window and Door Institute sau Installation Masters. Orice ofertă pe care o primiți trebuie să includă informații precum marca și modelul ferestrei, numărul de ferestre, dimensiunea și tipul, plus orice funcție suplimentară. Trebuie menționate detaliile de instalare, iar costurile cu forța de muncă și materialele sunt separate separat.

Carcase de sticlă: materiale pentru geamuri de termopan

Ramele din lemn și vinil sunt populare. De asemenea, testăm termopanele compozite care includ unele din fibră de sticlă sau dintr-o combinație de lemn și materiale plastice. Este posibil să găsiți încă unele ferestre din aluminiu, dar popularitatea lor a scăzut odată cu dezvoltarea vinilului. Testele noastre constată că materialul nu garantează performanța și nici prețul. Veți găsi ferestre cu cadru din lemn și vinil, atât excelente, cât și mediocre. Iată tipurile de materiale pentru ferestre de luat în considerare.

scroll to top